Τι είναι τα παιχνίδια STEM

Τα παιχνίδια STEM είναι παιχνίδια που βοηθούν τα παιδιά να εξασκηθούν σε δεξιότητες των επιστημονικών κλάδων Science (Επιστήμη), Technology (Τεχνολογία), Engineering (Μηχανική) και Mathematics (Μαθηματικά). Τα παιχνίδια αυτά διδάσκουν τα παιδιά πως να σκέφτονται πιο καλά και πιο αναλυτικά, να επιλύουν προβλήματα, να εφαρμόζουν λογική και κριτική σκέψη, να αναπτύσσουν την δημιουργικότητά τους και να ανακαλύπτουν πώς λειτουργούν οι πράγματα.

Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να είναι από απλά παζλ μέχρι πιο περίπλοκα κατασκευαστικά παιχνίδια, ρομποτικά σετ και παιχνίδια προγραμματισμού. Τα παιχνίδια STEM είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να ενθαρρυνθούν τα παιδιά να μάθουν για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά, και να εξασκηθούν σε δεξιότητες που μπορούν να τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Εκπαιδευτικά παιχνίδια στο supermama.gr

Δείτε όλη την συλλογή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.