Συχνές ερωτήσεις

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και πριν την πληρωμή τους σας ενημερώνουμε για το ακριβές κόστος της αποστολής τους εφόσον εισάγετε τον ταχυδρομικό κωδικό της περιοχής σας.

Αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας σας, η ομάδα μας ενημερώνει την συνεργαζόμενη εταιρεία courier για την άμεση αποστολή τους.

Σύμφωνα με τα στατιστικά μας υπό φυσιολογικές συνθήκες οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 1-2 ημερών εντός μεγάλων πόλεων, μέχρι 3 ημέρες σε νησιωτικούς προορισμούς και μέχρι 5 ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά μέσω e-commerce, δεν διαθέτουμε φυσικό κατάστημα. Η διεύθυνση επικοινωνίας που παρέχουμε αφορά την αποθήκη μας, όπου διαχειριζόμαστε όλες τις δραστηριότητες αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή υποστήριξη χρειαστείτε.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και προκειμένου να κάνουμε χαρούμενους τους μικρούς μας φίλους προσφέρουμε την υπηρεσία επείγουσας παράδοσης.

Τρόποι Πληρωμής
Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας:

Μέσω της συνεργασίας μας με το Viva Wallet είμαστε σε θέση να δεχτούμε τις παρακάτω χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες:

Visa
Visa Debit
Mastercard
Εξόφληση κατά την παράδοση με αντικαταβολή

Μέσω της συνεργασίας μας με την ACS μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση.

Κατάθεση σε λογαριασμό:

Τράπεζα Eurobank με αριθμό IBAN GR8702602020000310102409103

Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό IBAN GR7601721210005121039112035

Τράπεζα Εθνική με αριθμό IBAN GR8401101910000019161381793

Τράπεζα Alpha με αριθμό IBAN GR6501404690469002101103353

Μέσω της συνεργασίας μας με την ACS μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση. Το κόστος της υπηρεσίας της ACS είναι €1,5

Για την διασφάλιση της ασφάλειας των συναλλαγών σας συνεργαζόμαστε με την υπηρεσία “Viva Wallet” η οποία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο 3D secure και από την οποία επεξεργάζονται όλες μας οι συναλλαγές.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν λαμβάνει οπότε και δεν διατηρεί στοιχεία πιστωτικών καρτών από τα οποία πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές.

Ισχύει περίοδος 14 ημερολογιακών ημερών από την επιβεβαιωμένη από τον μεταφορέα παραλαβή. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

Εξαιρούνται τα εμπορεύματα τα οποία αγοράστηκαν με δωρεάν μεταφορικά. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να επωφεληθείτε από την ειδική συμφωνία με τον μεταφορέα που συνεργαζόμαστε.

Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή των εμπορευμάτων θα πρέπει να συμπληρώσει την ειδική φόρμα επιστροφής την οποία παρέλαβε μαζί με τα εμπορεύματα τα οποία επιθυμεί την επιστροφή.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας εξηγήσουμε την διαδικασία επιστροφής.

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί στην περίπτωση που δεν έχει παραδοθεί στον μεταφορέα.

Εφόσον έχει ήδη αποσταλεί ακολουθείται η διαδικασία επιστροφής προϊόντων.

Σε περίπτωση επιστροφής ή ακύρωσης της παραγγελίας τα χρήματα επιστρέφονται με τον ίδιο τρόπο της εξόφλησης.