Πλεονεκτήματα σιλικόνης στα αξεσουάρ φαγητού

Η σιλικόνη που χρησιμοποιείται στα πιάτα είναι μια ειδική είδους σιλικόνης, γνωστή ως σιλικόνη τροφίμων. Αυτή η σιλικόνη είναι απαλή, ευέλικτη και ανθεκτική στη θερμότητα, και χρησιμοποιείται συχνά για την κατασκευή μαγειρικών σκευών, όπως πιάτα, μπολ, και κατσαρόλες.

Η σιλικόνη τροφίμων είναι απαλλαγμένη από τοξικές ουσίες, όπως το BPA, και είναι ασφαλής για τη χρήση στην επαφή με τρόφιμα. Επίσης, η σιλικόνη τροφίμων είναι ανθεκτική στις αλλαγές θερμοκρασίας και δεν απορροφά οσμές ή γεύσεις, καθιστώντας την ιδανική για τη χρήση σε μαγειρικά σκεύη και πιάτα.

Οι βασικοί λόγοι να χρησιμοποιείσετε αξεσουάρ φαγητού από σιλικόνη είναι οι εξής:

Τα πιάτα σιλικόνης είναι ανθεκτικά. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για τη χρήση στην κουζίνα, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά που ενδέχεται να πέσουν και να σπάσουν πιάτα.

Τα πιάτα σιλικόνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά, εξοικονομώντας χρήματα και μειώνοντας τα απορρίμματα.

Τα πιάτα σιλικόνης είναι εύκολα στον καθαρισμό και δεν απαιτούν πολύ χρόνο ή προσπάθεια. Μπορείτε απλά να τα πλύνετε στον νεροχύτη ή στο πλυντήριο πιάτων.

Τα πιάτα σιλικόνης είναι μη τοξικά και ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Δεν περιέχουν BPA, φθαλικές ενώσεις και άλλες επιβλαβείς ουσίες που μπορεί να βρεθούν σε άλλα υλικά.

Τα πιάτα σιλικόνης είναι ευέλικτα και μπορούν να διπλώνονται εξοικονομώντας χώρο οπότε μεταφέρονται εύκολα.

Δείτε τα αξεσουάρ φαγητού από σιλικόνη στο supermama.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.