Όροι χρήσης
Έκδση 1, 1η Μαρτίου 2021

1. Γενικοί όροι χρήσης

Το supermama.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης της ατομικής επιχείρησης με διακριτικό τίτλο MODEXCEL το οποίο ανήκει και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Σαλούστρο Εμμανουήλ με ΑΦΜ 116803039 της ΔΟΥ Α Πειραιά και εδρεύει στην οδό Κολοκοτρώνη 69 στο Πειραιά (εφεξής το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα»).

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δεσμεύεται ως προς την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αναφορικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία τόσο της επιχείρησης, όσο και των προμηθευτών του, αλλά και τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων ή υπηρεσιών που διαθέτει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα επιφυλάσσεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που έγιναν εκ σφάλματος, παραδρομής ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας και τα οποία δέχεται να διορθώσει εφόσον υποπέσουν στην αντίληψή της.

2. Περιορισμός ευθύνης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα στο πλαίσιο των συναλλαγών του ενημερώνει τον πελάτη σχετικά με την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων της με τις εξής περιγραφές:
• Αριθμός τεμαχίων σε απόθεμα η οποία επιβεβαιώνει τον ακριβή αριθμό των διαθέσιμων εμπορευμάτων τα οποία είναι έτοιμα προς παράδοση.
• Αριθμός τεμαχίων σε απόθεμα με την επισήμανση “επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας” η οποία επιβεβαιώνει το ακριβή αριθμό των διαθέσιμων εμπορευμάτων τα οποία είναι έτοιμα προς παράδοση καθώς και την δυνατότητα παραγγελίας επιπλέον τεμαχίων για τα οποία ο χρόνος παράδοσης θα επιβεβαιωθεί μετά την παραγγελία.
• Κατόπιν παραγγελίας η οποία ενημερώνει την δυνατότητα παραγγελίας εμπορευμάτων για τα οποία ο χρόνος παράδοσης θα επιβεβαιωθεί μετά την παραγγελία.

Σε κάθε περίπτωση το Ηλεκτρονικό Κατάστημα αναλαμβάνει να ενημερώσει εγκαίρως τον Πελάτη για τη μη διαθεσιμότητα, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

Για την πολιτική των επιστροφών των εμπορευμάτων παρακαλώ πατήστε εδώ
Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.

Τα εμπορεύματα μας προμηθεύονται από Έλληνες και Ξένους προμηθευτές και για τα οποία ο τύπος των υφασμάτων και υλικών που περιγράφουμε στον Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα είναι ο ίδιος που περιγράφεται στο τιμολόγιο αγοράς του προμηθευτή μας ως εκ τούτου το Ηλεκτρονικό κατάστημα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί για τυχόν ανακρίβειες στην περιγραφή των υλικών οι οποίες οφείλονται σε λάθη ή παραλήψεις του προμηθευτή.

Τα προϊόντα τα οποία έχουν την περιγραφή “χειροποίητα προϊόντα” σας δηλώνουμε ότι όλες οι πρώτες ύλες και υφάσματα προμηθεύονται απευθείας από Έλληνες εμπόρους και ράβονται από εμάς με μεγάλη προσοχή και αγάπη ώστε να σας παραδόσουμε ένα ποιοτικό και ασφαλές προϊόν.

Ο τύπος των υφασμάτων και υλικών που περιγράφουμε στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα είναι ο ίδιος που περιγράφεται στο τιμολόγιο αγοράς του προμηθευτή μας ως εκ τούτου το Ηλεκτρονικό κατάστημα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί για τυχών ανακρίβειες στην περιγραφή των υλικών οι οποίες οφείλονται σε λάθη ή παραλήψεις του προμηθευτή.

Στην περίπτωση που έχετε αμφιβολίες σχετικά με την ορθή περιγραφή των υλικών σας παρακαλούμε για την ενημέρωση μας ώστε μετά την επιβεβαίωση της αστοχίας να προβούμε σε αντικατάσταση του εμπορεύματος ή την επιστροφή των χρημάτων σας.

3. Τιμολογιακή πολιτική

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.
Με σεβασμό στις εμπορικές συνεργασίες μας αλλά και στον ανταγωνισμό, προσφέρουμε τα εμπορεύματα σύμφωνα τις εμπορικές πολιτικές των προμηθευτών μας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν φέρει ευθύνη και δεν καλύπτει την διαφορά στις τιμές των εμπορευμάτων που προσφέρονται από άλλα ηλεκτρονικά ή φυσικά καταστήματα.
Παρόλα αυτά σε περίπτωση που θεωρείται ότι το εμπόρευμα που αγοράσατε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μας είχε ιδιαίτερα υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να εξετάσουμε την κατά περίπτωση διορθωτική ενέργεια.

4. Ασφάλεια εμπορευμάτων

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα προμηθεύεται από επίσημους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς προμηθευτές τα εμπορεύματα τα οποία μεταπωλεί.
Τα υφάσματα προμηθεύονται αποκλειστικά από Έλληνες προμηθευτές και ράβονται από εμάς. Ειδικά για τα χειροποίητα προϊόντα μας συνιστούμε την πλύση τους πριν την πρώτη χρήση.
Το κάθε προϊόν αναφέρει τα υλικά κατασκευής τους οπότε συνιστάται η ανάγνωση τους πριν την αγορά.

5. Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων, λογοτύπων, εικόνων, κειμένων και άρθρων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της MODEXCEL και απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή χωρίς γραπτή συναίνεση από τον ιδιοκτήτη.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή του περιεχόμενου ή δημιουργία νέου περιεχομένου με σκοπό την παραπλάνηση σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

6. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων του Πελάτη διέπεται από τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση των προσωπικών δεδομένων του Πελάτη διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου

7. Επίλυση διαφορών

Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς, διαφωνίας ή διένεξης με οποιοδήποτε αντισυμβαλλόμενο μέρος , αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.